top of page

14. תג חניה לרכב

כיצד תוכלו להוציא תג חניה לרכב?

בעקבות בעיות רפואיות המגבילות אותנו בכושר הניידות, משרד התחבורה מאפשר להגיש תביעה לקבלת תג חניה לרכב.

ישנם ארבעה סוגי תגי נכה: תג נכה רגיל, תג נכה על כיסא גלגלים, תג נכה רגיל מטעם משרד הביטחון, והאחרון, תג נכה על כיסא גלגלים מטעם משרד הביטחון.   

לכמה זמן תג החניה תקף?

תג חניה לרכב יכול לסייע לכל מי שנפגע, נפצע או חלה במחלה אשר מגבילה אותו בניידות ואף יכולה להחמיר את מצבו ללא קבלת תג חניה.

את הבקשה ניתן להגיש באתר ממשלתי של משרד התחבורה או בדואר. לא מתקיימות ועדות רפואיות וההחלטה מתקבלת אך ורק ע"י רופא שהוכשר לבחון את החומר הרפואי ולקבוע האם יש מקום לאשר את הבקשה.

בקשה לתג חניה יכולה להיות זמנית לשנה, שנתיים או שלוש ואף ניתן לקבל תג חניה לרכב לצמיתות.

מה יקרה אחרי שתשאירו פרטים?

1. אערוך איתכם שיחת יעוץ ללא תשלום

2. אקיים פגישה לבחינת החומר הרפואי
3. אפנה למוסדות הרלוונטיים ואלווה אתכם באופן מלא לכל אורך תהליך התביעה
4. אגיש את התביעה לגורמים המשפטיים והמקצועיים
5. אקבל את ההחלטה מהמוסדות, ואבחן הגשת ערעור למיצוי הזכויות
6. תקבלו את תג החניה 

הי, אני עורך דין נדב קימל

אני מתמחה בנזיקין ובייצוג לקוחות במימוש זכויות רפואיות על כל הרבדים, מתן ייעוץ משפטי, ליווי לועדות רפואיות, בתי משפט והליכים משפטיים.

למשרדי ניסיון עשיר בתחומים השונים של מימוש זכויות רפואיות ואנו מסייעים למצות את מלוא הזכויות של לקוחותינו בצורה המקצועית והמקיפה ביותר מול הביטוח הלאומי ו/או חברות הביטוח הפרטיות.

משרדי מלווה על ידי צוות בכיר של רופאים מומחים ורואי חשבון, המסייעים  בכל תביעה להגיע למיצוי מלא של הזכויות בלי להשמיט אף פרט.

מרגע שבחרתם בי, אנחנו יוצאים למסע משותף בו אני מתאם ציפיות מולכם באופן מלא, מלווה ונוכח לאורך כל הדרך. כשאתם איתי, אתם לא מטורטרים, אני מסיר מכם את ההתעסקות בבירוקרטיה המורכבת מול הגופים השונים.

bottom of page